Gastenboek


Voeg onderaan deze pagina jouw berichtje toe!
Richard

02/01/2012

Boom

(Betreft : video Japan) Fantastisch we hebben ervan genoten. Je stem is niet slecht.. en de muziek.. brengt stemming maar ik geraak er niet van in vervoering.. De film zelf is super, zeer professioneel, ik heb elke dag opnieuw beleefd. Deze reis nog eens overdoen.. hoeft niet. Ik pak je DVD. Tot we samen nog eens weggaan..dan koop ik terug je reportage..
Rita en Gilbert

01/04/2011

Wilrijk

(Betreft : video Japan) Beste Francis en Diana. We hebben zojuist een zeer aangename avond doorgebracht, genietend van "The Best-Japan-2007". Gil vond het zeer goed gemonteerd en ik kreeg het water in de mond van al dat lekkere eten. Alles overgoten door een mooie muziekale saus. Proficiat, doe zo voort, groetjes. (Dit is geen april mop !)
Bea

31/10/2010

Roeselare

Beste Meneer Moustache. Hartelijk dank voor de fotoreportage van Marokko ! Een mooie herinnering, en handig ook om, zonder veel inspanning van mijne kant , een compleet document te hebben als demo voor geinteresseerden…
Bea

08/10/2010

Roeselare

Bedankt voor de mooie compilatie van onze reis naar Marokko. Wellicht vroeg dat al heel wat werk, maar het resultaat mag er zijn !! En zo kunnen we in de beslommeringen van ons bewolkt Belgie nog eens wegdromen, en denken aan relaxere tijden…
Lucienne

22/09/2010

Gent

(Betreft : Site Marokko) Heb de website van The Best geopend en de prachtige foto's gezien van de reisgezellen. Ik heb ze vlug allemaal afgedrukt met mijn HP Photosmart. Deze en de twee groepsfoto's zijn een zeer leuke aanvulling bij mijn eigen foto's. Je bent een prima fotograaf en je werkt ook met zeer goed materiaal. Ik was altijd zodanig bezig met mijn eigen opnames dat ik niet eens wist dat jij ons in het vizier had met je fototoestel ! Jij zegt niet teveel maar observeert des te meer.
Rita en Gilbert

21/08/2007

Wilrijk

(Betreft : video Nieuw-Zeeland) Francis, zeer onderhoudende reportage. De start-opnames kregen natuurlijk onmiddelijk onze volle aandacht. Mooie moment opnames zijn de klapperende kleren van de medereizigers bij de oversteek naar het Zuidereiland .... en toen de top van die mooie berg zichtbaar werd. Het was ons zeer aangenaam en je video heeft ons een mooie TV-avond bezorgd. Met dank en à la suivante..
René

20/08/2007

Meise

De DVD's (Film Nieuw-Zeeland) zijn knap ! Het lijkt wel Canvas. Lutgart en ik herleefde onze reis en dat is uiteindelijk de bedoeling. Ook de muziek en teksten zijn uitstekend. Nogmaals bedankt. We hebben spijt dat jullie niet meegaan naar Indonesië want dan zouden we nu al de DVD bestellen.
Jeannine

19/08/2007

Hoeilaart

Hebben net deel 1 bekeken. Formidabel. In feite zou ik altijd met jou willen reizen. Dat kan ik dus niet zo een montage maken. Ik doe mijn hoedje af hiervoor. De opzoekingen en het bewerker Wat een Tijd ! Nen dikke merci voor het werk! Nu gaan we slapen en dromen.
Anne

18/08/2007

Lubbeek

We hebben gisterenavond de rest van de film gezien (donderdag de eerste twee delen... en het was echt moeilijk om te stoppen... maar als ge er vroeg uit moet 's morgens dan moet ge soms streng zijn voor uzelf :-)) En we hebben er echt van genoten... en uw commentaren waren van tijd tot tijd echt grappig, dus het was wel echt amusant ! En het is waar, uwe film is heel stabiel... bij mij ziet ge in het begin heel goed dat het den eerste keer was dat ik filmde, het verminderd wel wat, maar het zal nog jaren duren vooraleer ik hetzelfde niveau haal... In ieder geval is mijn filmke zonder commentaar (een stem eronder plakken, daar begin ik niet aan...) Trouwens uw stem viel heel goed mee en we vonden uwe film echt wel tegen het professionele aanleunen. Zoals Véronique zegt, het is misschien wat lang voor mensen die er niet bij waren... maar ik zou bij god niet weten wat ge er moet uitlaten om hem in te korten... 't zou spijtig zijn om stukskes te laten vallen...
Marco

17/08/2007

Lubbeek

We received as you have announced the DVD yesterday and directly we have seen it at evening. We have been surprised by your work that we recognize true professional (both video and sound). Sometime your comment was fanny and make Anne laughing, contributing so to have a real enjoiement. This video has refreshed the souvenirs of that travel doing the New Zeeland one of the best holidays we did. Thanks for your effort in realising something which is more than a DVD !! Take care ! Marco
Veronique

17/08/2007

Gent

Ja, ik ben er door geraakt, op woensdag de laatste DVD (= Film Nieuw-Zeeland) bekeken en je mag gerust zijn. Het was heel goed ! Voor mijzelf was het heel aangenaam om de hele reis nog eens te herbeleven. Sommige dingen begonnen reeds te vervagen. Je bent heel compleet geweest in je reportage. En je stem, die valt uiteindelijk wel mee. Je moet zeker niet bescheiden zijn, 't was in orde en na een tijdje ben je de stem gewoon. De achterblijvers (mijn man en mijn ouders) vonden de dvd's wel te lang ..(.ik vond hem daarentegen heel compleet.) Nou ja, daarom waren het ook achterblijvers, belange niet zo geïnteresseerd in reizen als ik. In ieder geval, doe zo voort ! Een dikke pluim dat je zoveel geduld hebt om de ganse dag met de camera rond te lopen. Het moet wel heel vermoeiend zijn ... Maar het resultaat achteraf is het wel waard. Ik heb zelf ook eindelijk mijn fotoalbum af. Het was een hele karwei om alle foto's van de verschillende medereizigers te sorteren tot 1 album. En nu voorbereiding voor Japan zeker ? Nog veel reisgenot, en wie weet tot nog eens op een volgende reis !
Martin

11/03/2007

Brugge

Nogmaals bedankt voor de (film) DVD. Ik heb die ondertussen al eens bekeken, en eerlijk, ik was aangenaam verrast: hij boeit van het begint tot het einde. Héél snedig gemonteerd, en nooit vervelend! Ik kijk al uit naar deel II
Torre

14/02/2007

De Klinge

Het was heel fijn jullie even opnieuw te mogen ontmoeten laatste zondag op de voorstelling. In ieder geval hartelijk bedankt voor je beeldmateriaal! Je professioneel uitgewerkte passie kan ik enkel toejuichen... het is enorm te waarderen wat je doet! Geniet met volle teugen van jullie volgende verhaal...
Martin

28/01/2007

Brugge

Nogmaal bedankt voor de VCD/DVD. Ik heb zopas gekeken en mooie herinneringen opgehaald. Het geeft mij ook de mogelijkheid mijn NZ reis eens aan mijn familie te tonen! Héél knap werk! Ik wens jullie beiden nog vele mooie reizen toe en laat maar eens weten hoe Japan is meegevallen!
Wim

28/01/2007

Tilburg

We hebben even uitgebreid naar jouw proffesionele reisverslag van China 2005 gekeken. Het was een heel lange zit maar zeker de moeite waard met veel informatie. Nogmaals chappeau! Kun je er (als je weer tijd hebt tussen het monteren van je laatste reis) nog eens een kopietje trekken voor mijn zus in Australie. Zij heeft een soortgelijke trip gemaakt het afgelopen jaar en zou dat beslist leuk vinden.
Martin

07/01/2007

Brugge

Zo pas terug van een reis naar de Sinaï woestijn! Een echte aanrader! Proficiat met je puike verslag van de NZ reis. Ik heb die al uitgeprint en in mijn dossier gestopt. Ik neem het verslag mee op mijn volgende NZ in februari.
Anne

02/01/2007

Lubbeek

We hebben zojuist de website bekeken en 't was echt plezant om de reis nog eens over te doen in versneld tempo. Er zitten echt fantastische foto's bij !
Marielou

18/12/2006

Linden

Dag Francis, wat laat , maar toch heb ik belangstelling. Ik ben zwaar onder de indruk van de foto-reportages. Hoeveel kost de video ? ik kom regelmatig in Antwerpen, dus ik kan hem komen ophalen. Opsturen kan natuurlijk ook.
Arjan

01/06/2006

Wespelaar (Haacht)

Ooit waren we van plan zelf de reis te maken die jij hebt gemaakt. Het teken van de bamboe. Door omstandigheden kan dit niet. Wel jouw DVD's met films en foto's aangevraagd (en gekregen).
Wat een verassing. Ik zal met de conclusie beginnen. Waar ga je nu heen?
Kan ik de DVD al bestellen? We hebben drie avonden genoten van de beelden van een prachtig land, magnifiek in beeld gebracht. Helemaal geen vakantievideo maar een echte virtuele reis. Schitterende overgangen. Mooie bewerkingen van achtergrondgeluid met gesproken commentaar, hier en daar voorzien van de nodige humor. Op de laatste avond had ik familie uit Nederland op bezoek en we hebben die ook laten meekijken. Ook alleen maar positieve geluiden. Je maakt er zoveel werk van, dat zelfs beeldovergangen vloeiend zijn door de beelden die erop staan, niet door een fade functie of zo. Francis, ik heb geen idee wat je beroepsmatig doet. Ik ken je slechts via de site van ADA, maar volgens mij ben je je roeping misgelopen.
In het gastenboek had ik voorheen al een advies gelezen om overige reizigers aan te raden de camera thuis te laten. Ik vond dat een leuk grapje maar nu sluit ik mij daar volledig bij aan. Eén vraag rest mij wel. Hoeveel van je reis heb je nu zelf gezien met het blote oog? Ben je nooit bang, dat je thuis pas ziet wat je daar hebt gefilmd ;-) Anyway, nogmaals hartelijk bedankt voor alle tijd die je in deze reportage hebt gestoken. We zullen er nog vaak naar kijken en misschien ooit zelf de reis maken. Al hebben mijn vrouw en ik allebei het gevoel de reis nu toch al een beetje gemaakt te hebben. Groetjes, Arjan en Karina Le Geu
Pieter

16/02/2006

Oostakker (Gent)

Ik heb met stijgende verwondering op jouw webpagina's gesurft. Vooral bij het overschouwen van je reisfoto's kreeg ik zin om alle natuur- en cultuurpracht zelf te gaan bekijken. Keep up the good work!
Leo

19/12/2005

Wilrijk

China CD & VCD : We hebben ze bekeken. Het is juist wat je zei, met de muziek erbij ben je zo terug in China. Echt knap werk. Vertel tegen de volgende medereizigers dat ze hun fototoestel best thuis laten.
Luc(as)

28/10/2005

Brasschaat

China reissite : Bedankt voor de mooie foto's en de presentatie. Het is gewoon prachtig.Waarom hebben wij nog foto's gemaakt ? Wij prutsen maar wat en we krijgen ze zo van jou. Maar waar moeten wij nu op reis gaan waar jij nog niet geweest bent en geen foto's gemaakt hebt.
Tore

12/12/2004

De Klinge

Francis, este no es amateristico, es simple maravilloso¡¡¡ ik ben dan ook CONTENT deze elektronische reiscreatie te leren kennen. nog dit : volgende keer meer wind, en minder gekleurde oordopkes én ... het leven ligt elders, je kan er met de taxi heen¡ Un abrazo fuertisimo desde Buenos Aires
Flor

12/03/2004

Hoboken

Francis, die CD's (van Peru) die je me gegeven hebt zijn zeer leerzaam. Je website : het is ongelofelijk hoe je het bij elkaar krijgt en wat tijd je er waarschijnlijk aan besteed hebt.
André

30/01/2004

Wilrijk

Dag Francis, Ik heb sinds woensdag ADSL in huis. Op internet heb ik The Best als openings page ingesteld wat een vertrouwelijke sfeer opleverd. Surfen op het net gaat nu fantastisch snel. Nu heb ik je reizen aan het bekijken geweest en ik moet zeggen dat je dat fantastisch gedaan hebt. Je reisverslagen met links naar foto's en verblijven is goed gearrangeerd en ook de fotos die je kunt bekijken op zo een soort blocnote. Ik ben tot hiertoe tevreden dat ik ADSL heb aangeschaft.
Double-T

18/06/2003

Borgerhout

Francis, ik kan maar een ding zeggen, "DE MAX"
Alfons

05/04/2003

Testelt

We hebben uw film (Namibië 2002) gisteren volledig bekeken en zoals reeds eerder vermeld vinden we het gewoon prachtig in alle facetten beeld- muziek- en onderwerpkeuzes.
Hieruit blijkt eens te meer dat een film maken niet ophoudt bij het gebruiken van de camera gevolgd door het aan elkaar lassen van de beelden.
In één woord ...... Chapeau !
Sven

10/10/2002

Zoersel

Ohooeu, is da echt waar da kik goe kan surfeu? Oheu wat eu tof sitetjeu...
Sarah

18/08/2002

Sint-Niklaas

Ik heb net je update over Namibië bekeken. Zoals verwacht enkele schitterende foto's gezien. Ik heb ook gezien dat je zelf ook een website hebt gemaakt voor een hotel dat je daar bezocht hebt ? Goed gedaan...
Jean-luc Salomez

15/08/2002

Blankenberge

Supercool, keineig en tof
Kristel

16/03/2002

Lint

't Is gelukt. 't Doet goed om weer eens een vertrouwd beeld op 't scherm te krijgen. groetjes
Bart

22/11/2001

Kontich

Doe zo verder
Jan Heyerick

20/11/2001

De Pinte

Hartelijke gelukwensen met het 1 jarig bestaan van uw site Doe zo voort u doet er veel mensen een plezier mee.
Sven

21/09/2001

Zoersel

Goeie site, en schoon pompoenen ! Bedankt (Fran)Cisse !
Tompy en Caroline

29/07/2001

Wijnegem

Amaai grave fotookes van Thailand. Nu met mijn adsl-lijn ging da vree rap.
Leo

12/04/2001

Wilrijk

Prachtige en nuttige website
Roland

28/03/2001

Vosselaar

ZA is prachtig, 'k wil direct terug
Little T

28/02/2001

Stekene

Ge ziet het he Cisse, ik lees uw mails.  Vandaar dat ik dit via uw suggestiebox laat weten.
Zorro

28/02/2001

Wijnegem

Cisse, "vervalt" wordt met een t geschreven! teveel blondjes gezien zeker??? Doe zo voort!
Tompy

21/02/2001

Wijnegem

(Moppensite=) zitten al zeer goei dingskes in. da frans moppeke is vor te gieren. merci vor de mail. groetjes. (alsk wa moppen heb zalk ze deurstuuren.)
Monneke Plop

06/02/2001

Aartselaar

Blijf zo verder gaan, Francis !!! Hoogst intressant.
Kristel

01/02/2001

Lint

De film van ZA is heel mooi.  Prachtige beelden, goed becommentariëerd, niet te lang, blijft boeiend.  Proficiat.
Lou Wenes

05/01/2001

Hemiksem

Alleen ga (the best) kunt da.      Proficiat !!!
Den Elze

13/12/2000

Aartselaar

Blijven opbouwen, Cisse. Een tip voor je Sportrubriek : (KBVB) www.footbel.com. Heel interessant voor de voetbalfreaks met heel wat links naar clubs. 
Little T

08/12/2000

Stekene

Al veel gebruikt gemaakt van je teller hoor.  Zeer handige tool. 
Little T

04/12/2000

Stekene

De moed nooit opgeven Cisse.  KEIgoed !!  (de aanhouder wint) !! 
Rikellentrik

28/11/2000

Berchem

Goebezig Cisse
Little T

21/11/2000

Stekene

Doorgaan jongen, keibruikbare informatie gemakkelijk terug te vinden.
the Best

18/11/2000

...

Welkom op mijn website! Dank je wel voor je bezoekje.
Hello Guest, user of my site

15/09/2017


My apologies that is not possible any more to give a reaction on my site.

I got a lot of spam the last months. Not sure if it were Russian, that wanted to hack my web site.
Uese my PC to shutdown it and ask money for repear ? (I’m not a professional site builder)
I don’t want to give my e-mail address, may be you know it, so you can send your comments by mail.

Sorry.

Best regards

Francis (the Best)

De Webmaster is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze pagina!