Home                                                     a) Home Page
b) The Best Site
c) Sub-pages
d) De historiek pagina
e) Algemeen
  Best(e) internetter   Hebt U ook problemen met zoeken naar dat ene www-adres, tussen die miljoenen of zijn het al miljarden internet pagina's.
Geven die zoekrobotten U ook altijd 10 000 resultaten. Ook als is het internet een onuitputtelijke bron van informatie geworden, toch is het bijzonder onoverzichtelijk. En lijkt zoeken op het internet voor sommingen zoeken naar de naald in de hooiberg. Zit U ook altijd on-line te zoeken en vindt U dan na een tijd toch niet wat U zocht. Dan heb ik mischien voor U de oplossing, als uw interesses = mijn interesses dan kan mijn beste site U van nut zijn.

  De opzet van deze site is om al de adressen die mij interessant lijken, te verzamelen, zonder te belanden in enorm lange lijsten waarbij je het noorden verliest.
 
  Hoe is de site opgebouwd :

  a) Home Page   (back to top)
Eerst kom je op de Home page terecht, daarop vindt je onderaan een 4 tal links naar zoekmachines.
Rechts vindt je een veld met Atlas Copco, dit is uit veiligheidsredenen alleen gelink naar hun wereld site. Alleen binnen mijn werkomgeving (bij AC) is de link met veel meer concreet verbonden.
De link naar Starttips.com moet je beslist is uitproberen, je gaat die nooit meer vergeten, zoekmachines worden daarmee een overbodige luxe.
Verder vindt je nog de link naar de Infobel.com, (een zeer betrouwbare link als witte en gele gids) en een sterke Belgische zoek machine "easy.be" als je een handelaar, een merk of een vakman in de buurt nodig hebt.
Last but not least is er nog ... (zie verder onder b)
(*) Bij het off-line werken kan je ook onmiddelijk naar de on-line pagina gaan door op het logo "The Best" of "recommended" te klikken.
Klikken op het veld "Maak dit mijn home pagina" maakt wel degelijk mijn internet site tot je home pagina in je browser
"Fast loading Home-Page" is een hulp als je werkt via een eenvoudige modem, hierdoor krijg je een ander HomePage waarop 2 nogal zware animated-gifs zijn vervangen door stilstaande gifs.
Onderaan op de status regel kan je steeds mee kijken wat de laatste wijziging is op de site.

  b) The Best Site    (back to top)
Hierin heb ik alles verzameld wat mijn directe interesse aanbelangd. Alles is onderverdeeld in 14 sub-pagina's van A tot N
In de rechter kolom wordt verder gewerkt aan dagdagelijkse nuttige site-links
En ook alle engelse indicaties die in de bovenband en juist daaronder zullen wellicht in de toekomst een nuttige site link krijgen. Is u bezitter van een 14 of 15 inch scherm kan je altijd op het "The Best" bovenaan klikken en zal de pagina voort scrollen tot de andere helft van de pagina.
"Hob" rechts boven zorgt voor de link naar mijn "History page" (zie verder)
"Ying-Yang" links boven zorgt voor de link met de home pagina.
Rechts boven vindt je "HELP" (rode tekst) die brengt je bij deze pagina, maar dat had je blijkbaar al zelf gevonden
Daar juist boven vind je mijn gastenboek, waar je een mailtje kunt prepareren met uw bevindingen.
Daar juist boven danweer wordt aan een index pagina gewerkt (? eigenlijk nog te weinig tijd om er werk van te maken), om in de toekomst voor diegenen die niet vertrouwd zijn met de site toch snelheid te bezorgen in het opzoekwerk

  c) Sub-pages :   (back to top)
Op alle sub-pagina's is er een animated gif (een beleke dat beweegt). Als je hier op klikt kom je steeds terug op de Home pagina terecht.
Op elke pagina vindt je onderaan een tekst die je steeds naar de top van de pagina kan brengen
In sommige sub-pagina's vindt je bovenaan een tittel die onderlijnd is, (soms ook naast de animated gif) deze brengt je onmiddelijk naar de positie in de pagina waar de links zijn verzameld die bij dat onderwerp horen.

  d) De historiek pagina    (back to top)
Geeft de status weer van de site. Wanneer sub-pagina's zijn geupdate & welke pagina's (links) ik aan het uit proberen ben die van nut kunnen zijn. Klik je op "Nog in Test Fase" dan krijg je die te zien. (alhoewel ik eigenlijk nog op zoek ben naar tijd om ze wel degelijk te testen)
Per Updating, zal er eveneens een pagina worden gemaakt met verwijzing waar die in de site zijn terecht gekomen.
(*) En hier kan je de site gedeeltelijk downloaden, zodat je off-line je surf zoekwerk kan voorbereiden zonder telefoonkosten.
De internet site zal echter steeds een ietsje up-to-date'r zijn.

  e) Algemeen :   (back to top)
I) Er is een : The Best Humor Site.
Hiervoor s(m)urf je gewoon naar mijn site en klik op "The Best" (recht onder het "Starttips-logo") verder vindt hem dan onder Rubriek "K"

De doelstelling kan je daar lezen. De bedoeling was +/- 2x per maand (als ik de tijd vind) te upgraden. Dus elke dag gaan kijken of er nieuwe zijn is onnodig, voor sommigen zijn dit eigenlijk allemaal ouden omdat ze die in 2000 ... 2004 via e-mail van anderen hebben ontvangen. (Deze site is niet als download versie beschikbaar) Wegens te veel hobbies zit ik al jaren achter met bijwerken, en een van mijn providers verkleinde mijn webspace van 100 MB naar 30 MB waardoor ik de moed heb opgegeven, dit verder uit te werken..

II) Verder mag je bijna elke week een aanpassing verwachten van een top 50 van aandelen die sinds begin van het jaar goed scoren.
Waaruit je kan afleiden (ik ook trouwens) dat je uiteraard weer de verkeerd in portefeuille hebt.
Deze vindt je onder rubriek "C) Beurs" verder als "2005 wekelijkse opvolging hier". En op het einde van elk jaar een jaaroverzicht. (neem al vast een kijkje op dat van 2000,...2003 & 2004)

III) En ook het Lottojaar-overzicht wordt 1x per week in het overzicht van het lopende jaar aangepast. Deze vindt je in de 2de rechtse rechthoek.

IV) De rubriek "I) Reizen Zelf" geeft uiteraard een overzicht van mijn korte en lange wereld reizen. Waarvan China 2005, ArgentiniŽ 2004, Peru 2003, NamibiŽ 2002, Mexico 2001, Zuid-Afrika 2000, Canada 1999, Thailand 1997 , Kreta 1992, Het Gardameer 1991 & Malta 1990 volledig gedokumenteerd zijn met foto's en sommige zelfs met een heus foto Album. (Inclusief lang reisverhaal beschikbaar in Pdf-formaat helemaal onderaan de pagina's). Klik maar op het boekje of de bollekes op de kaart om de foto's te bekijken.Cisse Cybrarian (alias theBest)

 

Last updated on: 01/12/2005
© 2005 theBest

Klik hierop om terug te gaan naar de Best site.